Nieuws

Peter Simons keert terug bij PSV Eindhoven

PSV Waterpolo heeft veel toekomst. De herenselectie van PSV beschikt komend jaar over veel jonge spelers die komende jaren het eerste team zullen gaan bemannen.

Om dit proces nog beter te kunnen begeleiden is aanvulling van de staf gewenst. Daarvoor is Peter Simons benaderd, met het verzoek om daar in mee te helpen dit proces te begeleiden.

 Peter Simons is geen onbekende voor PSV Waterpolo. Hij was in het verleden al vaker werkzaam bij de heren afdeling van PSV Waterpolo, waarbij hij het 2e team naar de reserve Eredivisie heeft gebracht alsmede met het vaandel team twee maal vice kampioen is geweest in de Eredivisie. Wij zijn dan ook meer dan verheugd dat hij deze uitdaging samen met ons wil aangaan.

Samen met de huidige trainer Maarten van Lierop zal hij het eerste team gaan begeleiden in de doestelling om terug te kunnen keren naar de Eredivisie.

De staf van de herenselectie zal komend seizoen dan ook bestaan uit de volgende personen;

Maarten van Lierop en Peters Simons voor heren 1 en Rob Dorgelo, Henri Schouten en Rene Evers voor heren 2.

De doelstelling zal dan ook zijn om komend seizoen deze jonge jeugdspelers in te gaan passen en ze klaar te stomen om de stap naar het hoogste podium te kunnen realiseren.

Peter Simons zegt, PSV hoort thuis in de Eredivisie, met het huidige talent en de faciliteiten is dat een kwestie van tijd!

PSV Waterpolo beschikt al twee jaar op rij over een zeer talentvol jongens B selectie, welke vorig seizoen de 1/2 finale van de landelijke B competitie speelde. Ook dit jaar gooiden zij hoge ogen met een 2e plaats in de reguliere eindstand in deze competitie.

Tevens zal het eerste team versterkt worden met een tweetal spelers. Tim Schalken zal terugkeren bij PSV, na een jaar bij AZ&PC gespeeld te hebben in de Eredivisie.

De tweede versterking is Niels van Hout, welke afgelopen twee jaar bij UZSC gespeeld heeft.

Het bestuur van PSV Waterpolo heeft er alle vertrouwen in dat met deze aanpassingen de sprong naar de Eredivisie gemaakt kan worden in de komende twee a drie jaar.

 

 

 Comment

 Share this

Banners