Nieuws

Polar Bears overrompelt het Ravijn en pakt de KNZB Beker

Een zeer knappe prestatie leverde de Polar Bears mannen uit Ede in de beker finale tegen het favoriete het Ravijn door met een 9-4 overwinning ging de beker mee naar Ede. In de competitie waren de Nijverdallers nog te sterk en ook afgelopen seizoen was de ploeg van Hans van Zeeland een ware kwelgeest voor de Beren.De rollen waren nu volledig omgedraaid, Polar Bears begon met een heel fanatieke pressing waarbij de midvoor van het Ravijn Sander Veltkamp niet aangespeeld kon worden.

Het Ravijn wist zich geen raad en was niet bij machte om een oplossing te bedenken. Het Ravijn werd gedwongen om onder tijds druk te gaan schieten uit de tweede lijn en dat was bleek al snel een kansloze missie met de super sterk keepende Eelco Wagenaar in het doel bij Polar Bears.

Heel even begin derde periode vocht het Ravijn zich terug in de wedstrijd (4-4) maar na twee snelle doelpunten van Polar Bears was het verzet definitief gebroken.

De groene Polar Bears brigade vierde het feest op de tribune dan ook terecht na de winst van de vijfde KNZB Beker in de club geschiedenis van de Beren uit Ede.

Polar Bears – Het Ravijn 9-4Periodestanden; 2-0, 2-2, 2-2, 3-0Doelpunten Polar Bears: Jesse Nispeling 3, Sem te Riele 2, Sem de Wit 2, Luuk Nijkamp, Tom de WeerdDoelpunten Het Ravijn: Lars Gottemaker 2, Jorn Muller, Ivar Schilstra.

 Comment

 Share this

Banners