Nieuws

Galgenveld Internationaal Waterpolo Toernooi 2016

Op 10, 11 en 12 juni 2016 organiseert Schuurman BZC het vernieuwde, opgefriste en spraakmakende toptoernooi op het eigen natuurbad “Het Galgenveld” in Borculo! Dit jaar met een vernieuwde programmering met veel extra’s!


We bieden 3 verschillende categorieën:

Het welbekende 2 daagse toernooi: voor alle niveaus, zowel nationaal als internationaal.

Een 2 daags Master (35+) toernooi; voor Master Teams, om de goede ouwe tijd in Borculo te herleven.

Een 1 daagse Top Competitie: voor eredivisie teams, zaterdag, prime time op het hoofdveld.
Ons eigen team, meervoudig landskampioen, spelt tegen nationale and internationale top teams.

HET INSCHRIJFGELD bedraagt € 85,- per team. Hierbij is inbegrepen de toegang tot het zwembad, overnachtingen op het bad en gebruik van de warme douches.

OVERNACHTING is mogelijk in eigen meegebrachte tenten op de ligweide van het bad. Vrijdags vanaf 18.00 uur is dit al mogelijk voor hen die er een lang weekend van willen maken. Er zal een borgsom van .. euro worden gevraagd. Deze borgsom zal teruggestort worden als er op correcte wijze afscheid genomen wordt van het terrein.

DE “WARMING UP PARTY” op vrijdagavond is in een nieuw jasje gestoken om iedereen een warm welkom te geven op onze prachtige locatie. Dit jaar met nieuwe tenten om de capaciteit te vergroten.

 “SWIMSATION!” is het geheel vernieuwde feest op de zaterdagavond. Een top-DJ zal een onwaarschijnlijk spetterende feestavond verzorgen waar nog lang over na zal worden gesproken! Dit mag je niet missen!

INSCHRIJVING  is alleen mogelijk via het internet, zie www.schuurman-bzc.nl
Indien gebruik gemaakt wordt van onze uitnodiging, is het strikt noodzakelijk, dit uiterlijk 30 april a.s. gedaan te hebben. Verenigingen welke een scheidsrechter inschrijven krijgen voorrang, verder is de volgorde van binnenkomst bepalend. VOL = VOL

BETALING geschiedt door éénmalige machtiging om het inschrijfgeld van uw rekening af te schrijven. Zonder het invullen van deze machtiging is uw inschrijving niet geldig.

Glaswerk wordt niet toegestaan! Alcoholgebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan!
Wij willen de leiding dringend verzoeken hierop toe te zien.
(bij schending van deze regels is het einde van ons waterpolotoernooi onvermijdelijk)
Mocht deze uitnodiging toch niet bij de goede contactpersoon zijn aangekomen, wilt u dan de moeite nemen deze aan de juiste persoon door te sturen en ons te berichten.

Met sportieve groet,

Namens Schuurman BZC

Geert Dieperink & Robert Beskers (toernooi secretariaat)


74e EDITIE!

NATUURBAD “ ‘t GALGENVELD ” te BORCULO

Lebbenbruggedijk 40
tel 0545-271307

toernooi@schuurman-bzc.nl
www.schuurman-bzc.nl

 Comment

 Share this

Banners